לחם שום

חדשות כיפה במחשבה תחילה 16/01/07 00:00 כו בטבת התשסז

מצרכים

חלה או בגט אחד, מעט מרגרינה או חמאה ושתי שיני שום.

הוראות הכנה

כאן עובד חזק עקרון המחזור אבל אפשר כמובן ללכת על טרי.

2 וריאציות שכל אחת קלה מן השניה.

לוקחים חלה או בגט שנשארו ופורסים אותם לחתיכות אך לא עד הסוף, בין פרוסה לפרוסה מניחים חתיכה פצפונת של חמאה או מרגרינה וכמה גרגרי שום כתוש, עוטפים הכל בנייר כסף ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך 10 דקות.

לקבלת לחם קריספי יותר פורסים את החלה או הבגט ומשכיבים את הפרוסות בתבנית עליהן מניחים את החמאה והשום ואופים למשך 10 דקות.

הערות

כתבות נוספות