לחם בירה (לא מהיר)

חדשות כיפה בקי בובה 14/03/08 00:00 ז באדר ב'

מצרכים

1.75 כוסות בירה לבנה

1/2 כוס מולסה (תחליפים אפשריים סילן או כל סירופ אחר אם אין אז כף סוכר ורבע כוס מים).

1/3 כוס שמן

2 כפיות מלח

3 כוסות קמח שיפון/מלא

3 כוסות קמח לבן

אפשר להוסיף קימל

הוראות הכנה

להמיס את השמרים ב-3/4 כוס מים עם מעט סוכר.

אחרי שהשמרים תססו להוסיף את הבירה, המולסה והשמן.

להוסיף את כל הרכיבים היבשים.

ללוש הכל יחד.

להתפיח פעם אחת.

להוריד את הבצק ולסדר בתבניות משומנות. להתפיח פעם שניה.

מחממים תנור מראש למאה שמונים.

אופים 15-20 דק´ עד שמשחים.

הערות

כתבות נוספות