סגור

פוקצ'ה פריכה ללא גלוטן

טז באייר התשעח
,
01 במאי, 2018
01/05/2018 19:42

צילום: יח"צ

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

2 ביצים

קורט מלח

קורט סוכר

50 גרם סודה

הוראות הכנה

נפו את הקמח אל תוך קערה גדולה, צרו במרכז הקערה חור ופוררו לתוכו את השמרים.

פזרו את הסוכר על השמרים ולאחר מכן ערבבו עד לקבלת בצק מקדים עם 150 מ"ל חלב פושר ומעט מאד קמח.

כסו את התערובת והניחו אותה לנוח ולתפוח במקום חמים במשך 10 דקות

במקביל הכינו מי מלח בעזרת הרתחת מים, מלח וסודה לשתייה במחבת ותנו למי המלח להתקרר בצד.

הוסיפו את יתר המרכיבים לבצק המקדים תוך כדי הוספה הדרגתית של הנוזל. הבצק צריך להיות אחיד, חלק וגמיש.

חלקו את הבצק לשמונה חלקים שווים וצרו מקלות או צורות בייגלה לפי איך שאתם אוהבים.

טבלו את הצורות במי המלח על ידי שימוש בכפית מחוררת,

הניחו אותן על מגש אפייה אשר מרופד בנייר אפייה ופזר מעל מלח גס.

כסו את המגש והנח לבייגלה לתפוח במקום חמים במשך 30 בינתיים חמם את התנור ל- 200 מעלות צלזיוס.

אפו את הפוקצ'ה במשך כ- 20 דקות עד שצבעם נהיה חום זהוב.

חג שבועות שמח!

המתכון באדיבות המותג "שייר"

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
01.05.2018

1. משהו לא בסדר במתכון (תתקנו בבקשה!)

המצרכים לא תואמים את התיאור בטקסט

דווח על תגובה לא ראויה
09.05.2018

2. הערות לפוקצה ללא גלוטן (מירי )

כמה קמח למתכון?
כמה שמרים?
חלב .?
ככה לא מעבירים מתכון

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

שופטי העליון, הבוקר צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

הסתיים הדיון בבקשת פסילת עוצמה יהודית

קרא עוד