מצרכים
2 קופסאות טונה
1 בצל קצוץ
2 ביצים
4 כפות קמח מצה
מלח פלפל
פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה
מטגנים את הבצל
מערבבים את הטונה (צריך לסנן אותה קודם) עם הבצל המטוגן, הביצים והקמח מצה. מוסיפים מלח-פלפל וקצת פטרוזיליה. אפשר להוסיף גם כפית אבקת מרק אבל זה ממש לא הכרחי (וגם לא בריא...). זהו. עושים קציצות בעזרת כף ומטגנים עד שזה זהוב-חום. כדאי לשים אחרי הטיגון את הקציצות על נייר סופג כי הן יוצאות קצת שומניות
בהצלחה
הערות
אפשר לאפות בתנור במקום לטגן. עם חום 180 מעלות, ל15 דקות.