קציצות דגים בקלי קלות

חדשות כיפה דובשניה 30/10/07 00:00 יח בחשון התשסח

מצרכים

חבילת דג בקלה

3 תפוחי אדמה קלופים

בצל

חבילה כוסברה או פטריזליה

ראש שיני שום

2 ביצים

קמח מצה

מלח

תבלינים לפי הטעם

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. לבשל את הדגים והתפוחי אדמה במעט מים עד כחצי שעה.לסנן ולקרר.

2. לסנן(לשמור את מי הבישול לרוטב)

לטחון את הדגים והתפוחי אדמה עם הכוסברה/פטריזיליה, השום והבצל והתבלינים.

3 . להוסיף ביצים, וקמח מצה עד

שתיווצר עיסה נוחה לטיגון.

4. ליצור קציצות ולטגן .

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

אפשר להכין רוטב עגבניות עם מי הבישול
ולהכניס את הקציצות לאחר הטיגון לרוטב ל10 דקות.
מומלץ להגיש עם פיירה וסלט
בתיאבון.

המתכון באדיבות מתכון עצמי

כתבות נוספות