סלמון פרובנסאל

חדשות כיפה מיצמיצ 26/08/07 00:00 יב באלול התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 ק"ג פילה סלמון

למישרה:

1/2 כוס יין לבן

2 שיני שום

1/3 כוס שמן זית

פלפל שחור גרוס

לתערובת:

2 כוסות פרורי לחם

1 צרור בזיליקום

1/2 צרור נענע

1/2 צרור שמיר

5 שיני שום

200 גר´ גבינת פרמזן

מעט טימין

זסט מ-2 לימונים

פלפל שחור גרוס

מלח

1/2 כוס שמן זית

הוראות הכנה

מערבבים את חומרי המישרה, ומשרים בו את נתח הדג למשך הלילה.

את חומרי התערובת לשים במג´ימיקס ולערבב .

את הדג לשים בתבנית מצופה בניר אפיה.

להדק את התערובת לדג.

לחמם התנור ל-200 מעלות לאפות במשך 10 דקות.

להמשיך לאפות ב-180 מעלות למשך 15-20 דקות.

להגיש לצד הדג, צלוחית עם מיץ לימון טרי מעורבב עם שמן זית ומלח.

הערות

כתבות נוספות