סלמון בתנור עם ירקות

חדשות כיפה מלאכת מחשבת 17/05/09 00:00 כג באייר התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

פרוסות סלמון

פרוסות קישואים

פרוסות גמבה אדומה

מלח גס

הוראות הכנה

מנקים את הדג

מסדרים את הדג והירקות על נייר אפיה בתבנית

מסביב לכל פרוסת דג מפזרים קצת מלח גס

אופים בחום נמוך-בינוני עד שמוכן (בערך 40 דקות, אבל תלוי בתנור)

הערות

פרוסה לכל סועד כמובן-אפשר להוסיף ולשנות את הירקות
בד"כ אפשר לקנות יותר בזול דג שלם ולבקש ממוכר הדגים לפרוס אותו, יחסית למחיר הפרוסות המוכנות כבר

המתכון באדיבות עצמי

כתבות נוספות