רצועות סלמון מעושן

joco1 21/01/10 00:00 ו בשבט התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

דג סלומון קפוא 4 ק"ג נקי מעצמות

1 ק"ג מלח גס

חצי ק"ג סוכר

ברנדי

הוראות הכנה

שמים את חתיכות הסלומון הקפוא בתבנית חד פעמית. מערבבים את המלח והסוכר והכמון ביחד ושופכים על הסלומון כך שיתכסה.

שופכים את הברנדי על הכל בכמות לא גדולה אבל שיספג.

עוטפים את התבנית בנייר כסף ושמים במקרר ל 72 שעות .

מנקים את הסלומון מכל מה ששפכנו עליו.

מכניסים את הסלומון למקפיא עד שיקפא מעט הדג כדי שיהיה נוח לחתוך אותו וחותכים לרצועות דקות.

מוכן לאכילה ! כדאי לחתוך דק ולהוסיף לגבינת שמנת. או לאכול ככה.

הערה : ללא בישול או טיגון של הדג.

ניתן לעשן מעט כדי שיספוג ריחות אבל גם ללא עישון הוא מעולה.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

4 ק אכלתי והיה מעולה.

המתכון באדיבות מתכון אישי של חברים

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר