סגור

רצועות סלמון מעושן

ו בשבט התשע
,
21 בינואר, 2010
21/01/2010 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

דג סלומון קפוא 4 ק"ג נקי מעצמות

1 ק"ג מלח גס

חצי ק"ג סוכר

ברנדי

גרגירי כמון

הוראות הכנה

שמים את חתיכות הסלומון הקפוא בתבנית חד פעמית. מערבבים את המלח והסוכר והכמון ביחד ושופכים על הסלומון כך שיתכסה.

שופכים את הברנדי על הכל בכמות לא גדולה אבל שיספג.

עוטפים את התבנית בנייר כסף ושמים במקרר ל 72 שעות .

מנקים את הסלומון מכל מה ששפכנו עליו.

מכניסים את הסלומון למקפיא עד שיקפא מעט הדג כדי שיהיה נוח לחתוך אותו וחותכים לרצועות דקות.

מוכן לאכילה ! כדאי לחתוך דק ולהוסיף לגבינת שמנת. או לאכול ככה.

הערה : ללא בישול או טיגון של הדג.

ניתן לעשן מעט כדי שיספוג ריחות אבל גם ללא עישון הוא מעולה.

הערות

4 ק אכלתי והיה מעולה.

המתכון באדיבות מתכון אישי של חברים

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יוביל לבחירות? נתניהו צילום: Olivier Fitoussi/Flash90

סביבת נתניהו על הפייסבוק המזויף: "המשטרה חייבת לאתר אותו"

קרא עוד