רוטב שמנת וחרדל דיז'ון לסלמון

ליאונה 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1/2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות

1 מכל שמנת להקצפה

1 כף חרדל דיז´ון עם גרגרים

2 כפות שמיר קצוץ

הוראות הכנה

מטגנים קצרות את הגמבה בשמן או חמאה, מוסיפים את ה שמנת ומביאים לרתיחה. בוחשים פנימה את החרדל והשמיר ומתבלים.

הערות

המתכון באדיבות "בישול בקלי קלות" - רות סירקיס

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר