סגור

רוטב שמנת וחרדל דיז'ון לסלמון

כד בחשון התשסז
,
15 בנובמבר, 2006
15/11/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1/2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות

1 מכל שמנת להקצפה

1 כף חרדל דיז´ון עם גרגרים

2 כפות שמיר קצוץ

מלח, פלפל שחור

הוראות הכנה

מטגנים קצרות את הגמבה בשמן או חמאה, מוסיפים את ה שמנת ומביאים לרתיחה. בוחשים פנימה את החרדל והשמיר ומתבלים.

זהו.

הערות

המתכון באדיבות "בישול בקלי קלות" - רות סירקיס

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
27.06.2019

1. מתכון כתוב ברשלנות (הדס)


המתכון נגמר אחרי הרוטב
מה הקשר לדג? מה עושים איתו?
תנור? מחבת?
נו באמת?

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מירי רגב צילום: יונתן סינדל/ פלאש 90

ערוץ 13 יפצה את מירי רגב ב-150 אלף ש"ח

קרא עוד