סגור

קציצות טונה

ז באלול התשסו
,
31 באוגוסט, 2006
31/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

2 קופסאות טונה

1 בצל קצוץ

2 ביצים

4 כפות קמח מצה

מלח פלפל

פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל

מערבבים את הטונה (צריך לסנן אותה קודם) עם הבצל המטוגן, הביצים והקמח מצה. מוסיפים מלח-פלפל וקצת פטרוזיליה. אפשר להוסיף גם כפית אבקת מרק אבל זה ממש לא הכרחי (וגם לא בריא...). זהו. עושים קציצות בעזרת כף ומטגנים עד שזה זהוב-חום. כדאי לשים אחרי הטיגון את הקציצות על נייר סופג כי הן יוצאות קצת שומניות

בהצלחה

הערות

אפשר לאפות בתנור במקום לטגן. עם חום 180 מעלות, ל15 דקות.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

המחאות בכיכר פריז. מחליפים צד צילום: אוליבר פיטוסי, פלאש 90

הערב: תומכי נתניהו יפגינו בכיכר פריז, פקקים צפויים באזור

קרא עוד