פילה אמנון ברוטב לימון ושקדים

ט באב התשע
,
20 ביולי, 2010
20/07/2010 0:00
חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

4 פילה אמנון

1 -1.5 כפות חמאה

2 כפות קמח

מיץ מלימון אחד

שבבי שקדים

1.5 כוסות חלב

מלח

פלפל

הוראות הכנה

מורחים את הפילטים של הדג בשמן זית ומניחים בתבנית. בסיר קטן מכינים את רוטב הבשמל: ממסים את החמאה, מוסיפים את שבבי השקדים ואת הקמח. מטגנים קלות אד שהקמח נספג ונוצרת רביכה. מוסיפים באיטיות את החלב ומערבבים עד להסמכה. מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל. מפזרים את הרוטב על הדגים כך שיכוסו היטב. מכניסים לתנור על חום של 200-220 מעלות במצב גריל ל10 דקות. בתיאבון!

הערות

4 מנות

המתכון באדיבות אילתור שלי - הקונספט מוכר

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב דרוקמן בכנסת צילום: באדיבות המצלם

זקני הציונות הדתית יוצאים להגנת מתווה הגיור

קרא עוד