פילה אמנון ברוטב לימון ושקדים

ליליפוט81 20/07/10 00:00 ט באב התשע

מצרכים

4 פילה אמנון

1 -1.5 כפות חמאה

2 כפות קמח

מיץ מלימון אחד

שבבי שקדים

1.5 כוסות חלב

מלח

הוראות הכנה

מורחים את הפילטים של הדג בשמן זית ומניחים בתבנית. בסיר קטן מכינים את רוטב הבשמל: ממסים את החמאה, מוסיפים את שבבי השקדים ואת הקמח. מטגנים קלות אד שהקמח נספג ונוצרת רביכה. מוסיפים באיטיות את החלב ומערבבים עד להסמכה. מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל. מפזרים את הרוטב על הדגים כך שיכוסו היטב. מכניסים לתנור על חום של 200-220 מעלות במצב גריל ל10 דקות. בתיאבון!

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

4 מנות

המתכון באדיבות אילתור שלי - הקונספט מוכר

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר