סגור

סלמון פרובנסאל

יב באלול התשסז
,
26 באוגוסט, 2007
26/08/2007 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1 ק"ג פילה סלמון

למישרה:

1/2 כוס יין לבן

2 שיני שום

1/3 כוס שמן זית

פלפל שחור גרוס

לתערובת:

2 כוסות פרורי לחם

1 צרור בזיליקום

1/2 צרור נענע

1/2 צרור שמיר

5 שיני שום

200 גר´ גבינת פרמזן

מעט טימין

זסט מ-2 לימונים

פלפל שחור גרוס

מלח

1/2 כוס שמן זית

הוראות הכנה

מערבבים את חומרי המישרה, ומשרים בו את נתח הדג למשך הלילה.

את חומרי התערובת לשים במג´ימיקס ולערבב .

את הדג לשים בתבנית מצופה בניר אפיה.

להדק את התערובת לדג.

לחמם התנור ל-200 מעלות לאפות במשך 10 דקות.

להמשיך לאפות ב-180 מעלות למשך 15-20 דקות.

להגיש לצד הדג, צלוחית עם מיץ לימון טרי מעורבב עם שמן זית ומלח.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב רפי פרץ צילום: פלאש 90

פרץ וכ"ץ נפגשו לבחינת התקציבים לציונות הדתית: "אין סיבה שהעמותות שלנו יקרסו בתוך המשבר הכלכלי"

קרא עוד