מצרכים
מצרכים לרוטב:
פרוסות בצל דקות
2-3 שיני שום קצוצות
כוסברה- חופן קצוץ
שמן זית
לימון
פפריקה
מלח
פלפל
הוראות הכנה
שמים קצת מלח על הסולומון- משאירים חצי שעה ואז שוטפים.
מערבבים את כל המצרכים לרוטב, ושמים בזה את הדג. (למרוח על הדג גם מלמעלה קצת מהרוטב).
לפזר פפריקה מתוקה מעל.
לשים בתנור לרבע שעה בחום 150.
הערות
שתפו את הכתבה
13.06.2018
1. שאלה על התמונה עם הפסים? (שולמית)
איך עשיתם את הפסים? טיגנתם במחבת גריל?
דווח על תגובה לא ראויה