סגור

סלמון בתנור

יט באייר התשסט
,
13 במאי, 2009
13/05/2009 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

מצרכים לרוטב:

פרוסות בצל דקות

2-3 שיני שום קצוצות

כוסברה- חופן קצוץ

שמן זית

לימון

פפריקה

מלח

פלפל

הוראות הכנה

שמים קצת מלח על הסולומון- משאירים חצי שעה ואז שוטפים.

מערבבים את כל המצרכים לרוטב, ושמים בזה את הדג. (למרוח על הדג גם מלמעלה קצת מהרוטב).

לפזר פפריקה מתוקה מעל.

לשים בתנור לרבע שעה בחום 150.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
13.06.2018

1. שאלה על התמונה עם הפסים? (שולמית)

איך עשיתם את הפסים? טיגנתם במחבת גריל?

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

תפילה בימי הקורונה. נישאר בחוץ צילום: דוד כהן, פלאש 90

תשעה באב: פרופ' גמזו מתנגד להגדלת מספר המתפללים בבתי הכנסת

קרא עוד