סלמון בתנור

ברושית 13/05/09 00:00 יט באייר התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

מצרכים לרוטב:

פרוסות בצל דקות

2-3 שיני שום קצוצות

כוסברה- חופן קצוץ

שמן זית

לימון

פפריקה

מלח

פלפל

הוראות הכנה

שמים קצת מלח על הסולומון- משאירים חצי שעה ואז שוטפים.

מערבבים את כל המצרכים לרוטב, ושמים בזה את הדג. (למרוח על הדג גם מלמעלה קצת מהרוטב).

לפזר פפריקה מתוקה מעל.

לשים בתנור לרבע שעה בחום 150.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר