סגור

סלמון בתנור עם ירקות

כג באייר התשסט
,
17 במאי, 2009
17/05/2009 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

פרוסות סלמון

פרוסות קישואים

פרוסות גמבה אדומה

מלח גס

הוראות הכנה

מנקים את הדג

מסדרים את הדג והירקות על נייר אפיה בתבנית

מסביב לכל פרוסת דג מפזרים קצת מלח גס

אופים בחום נמוך-בינוני עד שמוכן (בערך 40 דקות, אבל תלוי בתנור)

הערות

פרוסה לכל סועד כמובן-אפשר להוסיף ולשנות את הירקות
בד"כ אפשר לקנות יותר בזול דג שלם ולבקש ממוכר הדגים לפרוס אותו, יחסית למחיר הפרוסות המוכנות כבר

המתכון באדיבות עצמי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מי יהיה הדייר הבא? משכן נשיאי ישראל צילום: מנדי הכטמן, פלאש 90

סקר: מי הנשיא הבא של ישראל?

קרא עוד