סגור

סלמון בפלפלים ועגבניות שרי

כ באייר התשסט
,
14 במאי, 2009
14/05/2009 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

דג סלמון

שמן זית

מלח גס

חרדל

7-8 שיני שום

כוסברה קצוצה

פלפל אדום- חתוך לרצועות

עגבניות שרי חצויות

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

1. מכינים משרה המורכב מ:שיני שום, שמן זית, כפית מלח גס, 2 כפיות חרדל וכוסברה

2. משמנים תבנית בשמן זית, שמים קצת מלח גס, שמים מעל את הסלמון, ומעליו- את המשרה.

3. מעל הדג והמשרה- שמים: פלפל אדום חתוך לרצועות, עגבניות שרי חצויות, ומעל העגבניות- קצת מלח גס, ושמן זית.

4. אופים 25 דק´ ב- 200 מעלות. (חשוב! לא לשכוח את הדג, אחרת הוא מתייבש)

5. כשהדג מוכן,מכבים את התנור ופותחים את הדלת- שוב, למניעת התייבשות

הערות

המתכון באדיבות דוד שלי.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

השר זאב אלקין צילום: הדס פרוש/פלאש 90

אלקין: "אם יהיו בחירות כחול לבן תימחק"

קרא עוד