סגור

סלמון בנוסח ג'וני

כב בחשון התשע
,
09 בנובמבר, 2009
09/11/2009 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1 סטייק סלמון

חופן פטרוזיליה

חופן בזיליקום

5 שיני שום (תלוי בטעם)

1 כפית שום כתוש

מעט שמן זית

לימון (או מיץ לימון)

מלח\פלפל

הוראות הכנה

משרים את הסטייק בשלמותו (בלי לפרוס) במיץ הלימון, השום הכתוש ומעט מלח ופלפל למשך חצי שעה.

קוצצים את עשבי התיבול והשום דק דק ומערבבים יחד עם שמן הזית- שמים הכל בתבנית על ומתחת לדג, שיהיה מפוזר בצורה שווה ויכסה את כולו.

אופים 10 דק´ בחום בינוני עם נייר כסף, ו10 ד´ בלי. יוצא מעולה

כדי לעשות רושם שעבדתם ממש קשה, אפשר להוסיף פרוסות לימון שייאפו עם הדג.

בתיאבון!

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

איבתיסאם מרעאנה צילום:  Avshalom Sassoni/FLASH90

קולות נוספים בעבודה המתנגדים למרעאנה: "הזדעזעתי כמוכם"

קרא עוד