דג עם עגבניות בצל ותפו

פו_הדב 17/08/08 00:00 טז באב התשסח

מצרכים

דג- איזה שאוהבים וכמה שרוצים

5 תפו"א

3 עגבניות

2גמבות

הוראות הכנה

1. מפשירים את הדג, אם יש ריח, משרים במים ולימון

2. מניחים את הדגים בתבנית, מתבלים בשמן זית, מלח ופפריקה מתוקה. חשוב- שכל דג יהיה עטוף בנ"ל. ומניחים בתבנית בצורה מסודרת.

3. חותכים את כל הירקות לקוביות, מניחים בקערה, מתבלים כנ"ל, אבל עם יותר שמן!מערבבים טוב טוב טוב..

4. לתבנית עם הדג מוסיפים את הירקות5. מכסים ואופים בחום של 180 ל30 דקות, אם התפו"א עדיין לא מבושלים, משאירים מכוסה. כשהתבשיל מוכן, מסירים את המכסה ואופים ל15 דק´ נוספות בשביל שישחים.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

4-5 אנשים *עצה: מומלץ לבשל את התפו"א 1/2 בישול ע"מ שזה יהיה פחות זמן בתנור.
ודבר נוסף, הסוד הוא בבצל! תשימו יותר בצל- יותר טעים!

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר