דג סלמון ב..

כז בתשרי התשסט
,
26 באוקטובר, 2008
26/10/2008 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

סטייק סלמון. קונים באריזה, קפוא

לימון אחד יפה, ואחד לסחיטה (או מעט מיץ לימון משומר)

צרור פטרוזיליה קטן

דבש

שום

שמן זית

מלח

הוראות הכנה

עורכים את הסלמון המופשר והשטוף בתבנית.

בכוס מערבבים 1/2 כוס שמן זית עם בערך 2 כפות דבש (גדושות) ומעט מיץ לימון. יוצקים על הסלמון.

פורסים לא-דק-מדי 4-5 שיני שום גדולות ומפזרים מעל הסלמון. מניחים כמה "ענפי" פטרוזיליה על הדג, ומעליהם עורכים יפה פרוסות דקות של לימון אחד, לא-גדול.

(זכרו: 60% מהטעם טמון בפרזנטציה.. :) )

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, לא מכוסה, ל19 דקות בדיוק.

הערות

מרב..הביאה
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב שמואל אליהו צילום: אלישמע סנדמן

הרב שמואל אליהו: תשמרו על הילדים שלכם

קרא עוד