דג סלמון ב..

מיצמיצ 26/10/08 00:00 כז בתשרי התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

סטייק סלמון. קונים באריזה, קפוא

לימון אחד יפה, ואחד לסחיטה (או מעט מיץ לימון משומר)

צרור פטרוזיליה קטן

דבש

שום

שמן זית

מלח

הוראות הכנה

עורכים את הסלמון המופשר והשטוף בתבנית.

בכוס מערבבים 1/2 כוס שמן זית עם בערך 2 כפות דבש (גדושות) ומעט מיץ לימון. יוצקים על הסלמון.

פורסים לא-דק-מדי 4-5 שיני שום גדולות ומפזרים מעל הסלמון. מניחים כמה "ענפי" פטרוזיליה על הדג, ומעליהם עורכים יפה פרוסות דקות של לימון אחד, לא-גדול.

(זכרו: 60% מהטעם טמון בפרזנטציה.. :) )

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, לא מכוסה, ל19 דקות בדיוק.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

מרב..הביאה

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר