דג סלמון ברוטב לימון ובזיליקום

חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא 21/03/22 09:09 יח באדר ב'

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

דג סלמון פרוס (200 גרם)

1-2 שיני שום

1/4 כוס מיץ לימון טרי

עלי בזיליקום טריים

1 כפית שמן זית

חצאי עגבניות שרי

מלח, פלפל

הוראות הכנה

הכנת הרוטב - טוחנים את עלי הבזיליקום ואת שיני השום בבלנדר. מוסיפים את מיץ הלימון, את השמן ואת התבלינים ומערבבים היטב.

אופן הבישול- מסדרים את פרוסות הסלמון על מחבת נון-סטיק שחוממה מראש, יוצקים את הרוטב על הדג, מכסים ומבשלים כ- 15 דקות. חשוב לא לבשל יותר מדי.

הערות

מנה = תחליף למנת חלבון בשר + מת שומן בארוחת צהריים

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר