דג סול מעולה

כד באלול התשסז
,
07 בספטמבר, 2007
07/09/2007 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

דג סול

פטרוזיליה

טרגון(לא חובה אבל מוסיף)

שום

שמן זית

הוראות הכנה

לוקחים נייר אלומיניום משמנים אותו בשמן זית(בינתיים נחממים את התנור)

קוצצים פטרוזיליה ממש דק יחד עם השום מורחים על הנייר, שמים את הדג עוטפים טוב טוב... ולתנור בחום של 180 מעלות..(10 דק)

מתאים גם לתינוקות מתחת לגיל שנה זה בריא מאד...

הערות

המתכון באדיבות מתכון של בית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בריכת דגים צילום: shutterstock

לא להיות אכזרים על דגים

קרא עוד