דג סול מעולה

מטודלה 07/09/07 00:00 כד באלול התשסז

מצרכים

דג סול

פטרוזיליה

טרגון(לא חובה אבל מוסיף)

שום

שמן זית

הוראות הכנה

לוקחים נייר אלומיניום משמנים אותו בשמן זית(בינתיים נחממים את התנור)

קוצצים פטרוזיליה ממש דק יחד עם השום מורחים על הנייר, שמים את הדג עוטפים טוב טוב... ולתנור בחום של 180 מעלות..(10 דק)

מתאים גם לתינוקות מתחת לגיל שנה זה בריא מאד...

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

המתכון באדיבות מתכון של בית

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר