דג סול מטוגן

כד בחשון התשסז
,
15 בנובמבר, 2006
15/11/2006 0:00
פרווה
לא מוגדר
פשוט

מצרכים

פילה סול

קמח

מלח

פלפל

שמן לטיגון

הוראות הכנה

מכינים תערובת מקמח עם מלח ופלפל.

טובלים בזה את הדגים המופשרים,

מטגנים משני הצדדים קלות (זהירות, הדג מתפרק בקלות!)

אפשר להגיש כך או עם רוטב כלשהו,

למשל

רוטב לימון

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חוות גלעד צילום: מרים אלסטר/פלאש 90

התאונה בשומרון: "שיקולים פוליטיים גברו על שיקולים של חיי אדם"

קרא עוד