סגור

דג נסיכה ברוטב

ו באלול התשסו
,
30 באוגוסט, 2006
30/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

נסיכת הנילוס חתוך לחתיכות -או דג חי חתוך

(כל חתיכה זה מנה אז רצוי שיהי חתיכות גדולות)

שיני שום מראש 1 מקולף

מס´ גזרים פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ

10-12 פלפלים חריפים יבשים

(אני שמה שטה אפשר לשים כמות שונה לפי הטעם)

רבע כפית כורכום

חצי כפית פלפל שחור

כפית מלח מחוקה

חצי כוס שמן

צרור כוסברה קצוץ דק

1 כף גדושה רסק עגבניות (אפשר גם בלי)

הוראות הכנה

בסיר רחב ושטוח מסדרים שיכבה של פרוסות גזר מעל מפזרים את השום ופלפלים החריפים.

מסדרים יפה את חתיכות הדג (לאחר שהושרו חצי שעה במלח ולימון ונשטפו טוב)ומעל מפזרים את הכוסברה.

ממלאים מים עד כמעט לפני הדג ומביאים לרתיחה מנמיכים את האש לבינונית ושופכים מעל תערובת המורכבת מהתבלינים השמן ורסק העגבניות מערבבים את הסיר בעדינות ע"י אחיזה של הידיות והטיה של הסיר לצדדים. משאירים חצי שעהה עד שעה לאידוי של המים והסמכת הרוטב. כאשר הרוטב מצתמצם מוכן לאכילה

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

טקס קביעת המזוזה צילום: דוברות בנימין

מגרון: בית ראשון ביישוב הקבע

קרא עוד