דג מושט בתנור

פינוקי 04/04/10 00:00 כ בניסן התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 חבילת דגי אמנון (מושט)

2 עגבניות בשלות

4 שיני שום כתושות

מיץ מחצי לימון

שמן זית

פרוזיליה וכוסברה קצוצים

מלח

פלפל

הוראות הכנה

משרים את הדגים לחצי שעה במלח ולימון.

מגרדים בפומפיה את העגבניות לתוך קערה.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

מניחים את הדגים בתבנית ושופכים עליהם את הרוטב. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 25 דק´ עם כיסוי ועוד 10 דקות ללא כיסוי.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר