דג חריף - "כמו מרוקאי"

כה באלול התשסו
,
18 בספטמבר, 2006
18/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

דג

גמבה אדומה

שום

זיתים

עגבניות

גזר

פרוסות תפו"א לא דקות מדי (לא חובה)

אפשר בצל (לא חובה)

לרוטב:

שמן/שמן זית,

פפריקה מתוקה,

פפריקה חריפה,

אב´ שום,

מים

עלי כוסברה טריים (גוש-קטיף, ניצן).

הוראות הכנה

במחבת רחבה שמים גמבה אדומה, שום, זיתים, עגבניות, גזר, הכל כמובן פרוס/חתוך, אפשר פרוסות תפו"א לא דקות מדי, אפשר בצל (תלוי אם את מרוקאית אסלית או לא... מרוקאים- לא שמים.)

שמים על זה את הדגים, ועוד מהירקות, מכינים כוס רוטב מהמרכיבים מערבבים, ושופכים מעל.

מבשלים עד שהדגים מוכנים, לקראת הסוף מוסיפים עלי כוסברה טריים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ראש הממשלה נתניהו ומלך ירדן עבדאללה צילום: קובי גדעון/פלאש 90

אזהרה לנתניהו: סיפוח הבקעה - יפגע אנושות בשלום עם ירדן

קרא עוד