דג חריף - "כמו מרוקאי"

רינה19 18/09/06 00:00 כה באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

דג

גמבה אדומה

שום

זיתים

עגבניות

גזר

פרוסות תפו"א לא דקות מדי (לא חובה)

אפשר בצל (לא חובה)

לרוטב:

שמן/שמן זית,

פפריקה מתוקה,

פפריקה חריפה,

אב´ שום,

מים

הוראות הכנה

במחבת רחבה שמים גמבה אדומה, שום, זיתים, עגבניות, גזר, הכל כמובן פרוס/חתוך, אפשר פרוסות תפו"א לא דקות מדי, אפשר בצל (תלוי אם את מרוקאית אסלית או לא... מרוקאים- לא שמים.)

שמים על זה את הדגים, ועוד מהירקות, מכינים כוס רוטב מהמרכיבים מערבבים, ושופכים מעל.

מבשלים עד שהדגים מוכנים, לקראת הסוף מוסיפים עלי כוסברה טריים.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר