דג חריף - "כמו מרוקאי"

רינה19 18/09/06 00:00 כה באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

דג

גמבה אדומה

שום

זיתים

עגבניות

גזר

פרוסות תפו"א לא דקות מדי (לא חובה)

אפשר בצל (לא חובה)

לרוטב:

שמן/שמן זית,

פפריקה מתוקה,

פפריקה חריפה,

אב´ שום,

מים

עלי כוסברה טריים (גוש-קטיף, ניצן).

הוראות הכנה

במחבת רחבה שמים גמבה אדומה, שום, זיתים, עגבניות, גזר, הכל כמובן פרוס/חתוך, אפשר פרוסות תפו"א לא דקות מדי, אפשר בצל (תלוי אם את מרוקאית אסלית או לא... מרוקאים- לא שמים.)

שמים על זה את הדגים, ועוד מהירקות, מכינים כוס רוטב מהמרכיבים מערבבים, ושופכים מעל.

מבשלים עד שהדגים מוכנים, לקראת הסוף מוסיפים עלי כוסברה טריים.

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר