קציצות עוף טעימות

חדשות כיפה הדס רחמים 30/11/06 00:00 ט בכסלו התשסז

קציצות עוף, צילום: shutterstock
קציצות עוף, צילום: shutterstock

מצרכים

בשר עוף טחון (500-700 גרם).

פיטרוזיליה

סלרי

בצל (אם הילדים אוהבים)

תפוחי אדמה

רסק

שמן

תבלינים: מלח, פילפל, פפריקה מתוקה ,פפריקה חריפה, מרק עוף, תבלין גריל עוף, קמון.

הוראות הכנה

הכנת הקציצות- קוצצים את הסלרי והפיטרוזיה והבצל לחתיכות קטנות, שמים בקערה בנפרד את חזה העוף הטחון ומוסיפים לו את התבלינים חצי כף בערך מכל תבלין, מערבבים יחדיו את בשר העוף עם הירקות שקצצנו ויוצרים עיגולים.( רצוי להרטיב את הידיים במים לפני עשיית עיגולי הקציצות )

הכנת המרק -שמים קצת שמן, ממש טיפה , אח"כ שמים כף וחצי רסק,עליו שמים את התבלינים כמו שציינתי בקציצות , מוסיפים מים , נותנים למרק לירתוח על אש גבוהה . ואחרי שהמרק רתח מוסיפים את תפוחי האדמה (חתוכים כמובן לקוביות או איך שתירצו ) ואחר כך מוסיפים את הקציצות . שמים על הסיר מכסה אך שלא יהיה סגור לגמרי, על אש נמוכה.

הערות

כתבות נוספות