מצרכים
נתחי עוף
בצל
עגבניות
פלפל
מלח
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
עלה דפנה אחד או שניים
הרבה שום כתוש
יין לבן יבש(לא חובה)
הוראות הכנה
שמים בסיר את נתחי העוף המנוקים, עליהם פרוסות בצל, פלחי עגבניות ורצועות פלפל
מתבלים במלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור, עלה דפנה אחד או שניים
הרבה שום כתוש
ומים לכיסוי חלקי (אפשר לשלב עם יין לבן יבש)
מבשלים בכיסוי חלקי עד שרוב הנוזלים מתאדים והעוף רך ובצבע פפריקה עמוק.
הערות
המתכון באדיבות "מתכונים מהמטבח המרוקאי"