פילה פורל בכוסמת

חדשות כיפה הנהלת הקהילות 05/04/11 00:00 א בניסן התשעא

מצרכים

4 נתחי פורל (100-120 גרם כל אחד)

120 גרם כוסמת (חצי כוס)

4 שיני שום קצוץ

4 כפות ממרח עגבניות מיובשות

כפית שטוחה פלפל שחור גרוס

1 כפית שטוחה מלח ים

1 בצל בינוני קצוץ דק

1 לימון כבוש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מבשלים את הכוסמת במים עם 3 כפות מלח.

לאחר הבישול מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל. מוסיפים את הכוסמת, ממרח עגבניות, הלימון הכבוש, שיני שום ופלפל שחור גרוס.

מטגנים קלות ומצננים.

מניחים את הדגים כאשר העור מופנה כלפי מטה וממלאים בכוסמת.

מגלגלים לגלילה, סוגרים היטב (ניתן להיעזר בקיסם).

זורים מלח ים ומעט שמן זית ועוטפים בנייר אלומיניום.

מכניסים לתור ב-100 מעלות ומאדים 30 דקות.

מומלץ להגיש על מצע בטטות צרובות בגריל ועלי רוקט.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

4 סועדים

המתכון באדיבות באדיבות חוות ´דגי הדן´ בקיבוץ דן

כתבות נוספות