פילה ברבוניה עם טפנד

חדשות כיפה אחת מל"ו 08/12/09 00:00 כא בכסלו התשע

מצרכים

פילה ברבוניות, חצי כוס שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, מלח, פלפל שחור טרי, 2 גבעולי טימין, 2 גבעולי רוזמרין, 3 כפות טפנד.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מערבבים את השמן, מיץ הלימון, המלח והפלפל. מניחים בכלי את גבעולי הטימין והרוזמרין ועליהם את פילה הדגים למשך כשעה. מוציאים את הדגים מהכלי ושמים על תבנית תנור. מורחים שכבה דקה של טפנד ומכניסים לגריל חם 2 – 3 דקות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

מתכון מעולה. הדגים יצאו רכים וטעימים מאוד! שווה!

כתבות נוספות