פילה בקר מדומה

חדשות כיפה יהלום 22 07/09/06 00:00 יד באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

בשר

2 בצל

שיני שום

1 שורש סלרי חתוך לקוביות

4-5 גזרים חתוכים לקוביות

עלי דפנה

גרגירי פלפל שחור

מעט מלח

הוראות הכנה

מטגנים היטב את הבשר מכל הכיוונים .

מוציאים את הבשר

מטגנים באותו סיר 2 בצלים פרוסים ושיני שום

מחזירים את הבשר מוסיפים לסיר את הירקות ומתבלים מוסיפים מים עד גובה הבשר ומרתיחים מבשלים שעתיים

(או יותר)עד שהבשר רך.

מקררים לילה במקרר למחרת כשהבשר קר פורסים אותו לפרוסות.

את הרוטב מסננים (משאירים מעט נוזלים ) את הירקות אני מועכת עם המועך של הפירה(יש שטוחנים)מחזירים את פרוסות הבשר לסיר וזהו-בהצלחה

הערות

כתבות נוספות