מצרכים
קצת רוטב סויה, פפריקה, שום כתוש
2 בצלים לפחות מטוגנים
ירקות לפי הטעם (לפחות 2 כוסות)
כוס אורז
כף אבקת מרק בצל
כף אבקת מרק עוף
2 כוסות מים רותחים
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מערבבים בקערה: סויה, פפריקה, שום כתוש. משרים בזה חלקי עוף.
בזמן ההמתנה בפיירקס גדול מניחים: הרבה טבעות של בצל מטוגן שחום (2 בצלים או יותר). מעל מפזרים (על כל השטח של הפיירקס): 2 כוסות אפונה קפואה/ פטריות חתוכות/ גרעיני תירס קפוא/אפונה וגזר/תרד או הכל יחד (או פחית שימורים). כוס אורז (לא מבושל, לא שטוף). מסדרים מעל את חלקי העוף (אם נשארה המרינדה שלו, אז גם לשפוך לתוך הפיירקס). שופכים על הכל 2 כוסות מים רותחים מעורבבים עם כף אבקת מרק בצל וכף אבקת מרק עוף. מכסים היטב. שולחים לתנור שעתיים ב 180 מעלות.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן