עוף, אורז וירקות בתבשיל פשוט ועתיר ואריאציות

חדשות כיפה אחת מל"ו 24/02/11 00:00 כ באדר א'

מצרכים

קצת רוטב סויה, פפריקה, שום כתוש

2 בצלים לפחות מטוגנים

ירקות לפי הטעם (לפחות 2 כוסות)

כוס אורז

כף אבקת מרק בצל

כף אבקת מרק עוף

2 כוסות מים רותחים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מערבבים בקערה: סויה, פפריקה, שום כתוש. משרים בזה חלקי עוף.

בזמן ההמתנה בפיירקס גדול מניחים: הרבה טבעות של בצל מטוגן שחום (2 בצלים או יותר). מעל מפזרים (על כל השטח של הפיירקס): 2 כוסות אפונה קפואה/ פטריות חתוכות/ גרעיני תירס קפוא/אפונה וגזר/תרד או הכל יחד (או פחית שימורים). כוס אורז (לא מבושל, לא שטוף). מסדרים מעל את חלקי העוף (אם נשארה המרינדה שלו, אז גם לשפוך לתוך הפיירקס). שופכים על הכל 2 כוסות מים רותחים מעורבבים עם כף אבקת מרק בצל וכף אבקת מרק עוף. מכסים היטב. שולחים לתנור שעתיים ב 180 מעלות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

לפי הצורך, לדעתי מספיק ל8 מנות

כתבות נוספות