חזה עוף עם צנוברים (סין)

חדשות כיפה אחת מל"ו 31/08/06 00:00 ז באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

250 גר´ חזה עוף טרי

2 בצלים ירוקים קצוצים

4 כפות צנוברים

3 כפות שמן

למשרה:

2 כפות יין לבן יבש

כף רוטב סויה

שן שום קצוצה

2 כפיות ג´ינג´ר טרי קצוץ

כף קורנפלור

מלח, פלפל לבן

לרוטב:

2 כפות שרי יבש

2 כפות מרק צח

כפית סוכר

כפית שמן שומשום

מלח

פלפל לבן

חצי כפית קורנפלור

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

קוצצים את חזה העוף לקוביות קטנות בגודל כחצי ס"מ. כדאי להקפיא מעט את הבשר לני כן, וכך קל יותר לחתוך אותו.

מערבבים את חומרי המשרה בקערית ומשרים בה את העוף למשך שעה. מערבבים את חומרי הוטב בקערה נפרדת.

מטגנים את הצנוברים במעט שמן עד שהם משחימים מעט. מוציאים.

מחממים את שארית השמן במחבת גדולה. כשהשמן חם מטגנים את הצבל הירוק כדקה, תוך ערבוב. מוסיפים את העוף, מטגנים תוך ערבוב כשתי דקות, עד שהעוף משנה את צבעו והופך ללבן.

מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הצנוברים, מערבבים ומגישים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות