חזה עוף ןתפו

חדשות כיפה שבוע 43 01/11/10 00:00 כד בחשון התשעא

מצרכים

מעט שמן זית לטיגון

בצל פרוס לרצועות

פלפל אדום פרוס לרצועות

3-4 תפוחי אדמה

חזה עוף חתוך לקוביות\רצועות

כפית מלח

כפית פפריקה מתוקה

קורט פלפל לבן וכמון

חצי כפת אבקת מרק עוף

הוראות הכנה

מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה,מוסיפים את הפלפל והתפו"א ,וגם את החזה עוף ומטגנים עד שישנה את גוניו ללבן ממלאים את הסיר במים שיכסה את העוף והירקות לגמרי,מתבלנים ומבשלים על אש נמוכה עד סיום הנוזלים.

תהנו.

הערות

חול ,אמצע שבוע או סתם להרגיש בצפון אפריקה לרגע...חחחחחח...

המתכון באדיבות אמא עושה בלי התפו

כתבות נוספות