חזה עוף בסילאן עם בצל ופטריות

חדשות כיפה טליטלי 27/04/10 00:00 יג באייר התשע

מצרכים

חזה עוף אחד (עם שני הצדדים)

2 בצלים

3 כפות סילאן

1 כוס מים רתוחים

1 כף אבקת מרק פטריות

1 קופסת פטריות פרוסות

מלח, פלפל

הוראות הכנה

מנקים את העוף ופורסים לנתחים בגודל שאוהבים. מוסיפים 3 כפות סילאן, מלח ופלפל לפי הטעם, ומשרים מס´ דקות.

קוצצים את הבצלים ומטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את הפטריות ומטגנים. מערבבים את אבקת המרק עם המים רותחים ומוסיפים פנימה.

מוסיפים את רצועות העוף ומבשלים עד שמוכן והנוזלים מסמיכים.

הערות

כתבות נוספות