אמנון בשום ושמן זית - מממדהים

חדשות כיפה תחשוב טוב(: 05/07/07 00:00 יט בתמוז התשסז

מצרכים

דגי אמנון

שיני שום

מעט שמן זית

מלח ופלפל

הוראות הכנה

אחרי ששוטפים את דגי האמנון, מניחים אותם על נייר אפיה בתבנית.

בעזרת סכין חורצים 2-3 (תלוי בגודל הדג) פסים באלכסון (//)

בקערית נפרדת מערבבים שיני שום קצוצות עם שמן זית, מלח ופלפל.

מורחים את הדג בתערובת, ניתן להוסיף גם פלח תפו"א שטופים היטב (לא קלופים), מרוחים גם הם בתערובת.

מניחים בתנור בחום בינוני.

הערות

כתבות נוספות