תבשיל תפוחי אדמה ובשר טחון

Miss Maple 23/08/10 00:00 יג באלול התשע

תבשיל תפוחי אדמה ובשר טחון , צילום: shutterstock
תבשיל תפוחי אדמה ובשר טחון , צילום: shutterstock

מצרכים

בעקרון זה מאכל לבנוני שנקרא "לחמא בסחן"

3-4 עגבניות בשלות קצוצות גס (עם הקליפה)

3-4 שיני שום קצוצות

5-6 תפ"א קלופים וחתוכים לרבעים

חצי ק"ג בשר טחון

1-2 כוסות מים

1-2 כפות רסק עגבניות

הוראות הכנה

מטגנים את העגבניות והשום, מוסיפים את תפ"א,

מתבלים (פלפל, מלח, כמון, פפריקה, בהרט)

ממשיכים לערבב, מוסיפים את רסק העגבניות.

מוסיפים מים וממשיכים לבשל כחצי שעה עד שהתפ"א מתרככים מעט.

מוסיפים פנימה את הבשר הטחון מפוררים ומערבבים.

ממשיכים לבשל עד שתפ"א מוכנים.

התבשיל צריך להיות עם רוטב ולא נוזלי כמו מרק.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר