שיפודי עוף במחבת

חדשות כיפה חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא 28/04/22 15:04 כז בניסן התשפב

צילום: חלי ממן
צילום: חלי ממן

מצרכים

• 1 כפית טימין יבש או טרי

• 1 כפית אורגנו יבש

• 2 שיני שום פרוסות

• 4 עגבניות בשלות ללא קליפה, חתוכות לרבעים

• תרסיס שמן או כפית שמן זית

• 600 גרם נתחי פרגית משופדים

• רבע כפית צ'ילי

• 1 כפית חרדל גריגירים

• פלפלים בצבעים חתוכים לריבועים

• להגשה: 1/2 כוס בצל ירוק

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מחממים את השמן במחבת כבדה על אש גבוהה, מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת וצולים אותם 3-4 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים למחבת את העגבניות והאת התבלינים . מבשלים כ- 10 דקות נוספות על אש בינונית. מדי פעם בפעם הופכים את השיפודים.

מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

כתבות נוספות