קציצות עוף ברוטב עגבניות וזיתים ירוקים

יב בכסלו התשפ
,
10 בדצמבר, 2019
10/12/2019 11:31
קציצות עוף ברוטב עגבניות וזיתים ירוקים

קציצות עוף ברוטב עגבניות וזיתים ירוקיםצילום: נמרוד סונדרס

בשרי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

רשימת חומרים לכ-20 קציצות:

1/2 ק"ג פרגית עוף טחון

1 ביצה

2/3 כוס פירורי לחם מוזהבים של מאסטר שף

1/2 בצל קצוץ

חופן עשבים קצוצים

מלח

פלפל

שמן לטיגון

לרוטב:

1 קופסה זיתים ענקיים ללא גלעין מאסטר שף

שמן לטיגון

3 שיני שום, פרוסות

1 קופסא שימורי עגבניות איטלקיות חתוך דק מאסטר שף

1 כף גדושה רסק עגבניות מאסטר שף

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

1 כף שטוחה פפריקה

רבע כפית סוכר

הוראות הכנה

במעבד מזון טוחנים בצל, שום, עשבי תיבול. מוסיפים את העוף וטוחנים ידיו.

מוסיפים את יתר החומרים למעט השמן לטיגון ומערבבים יחדיו.

מטבלים במלח ופלפל.

במחבת רחבה מחממים שמן בגובה 1 ס"מ. יוצרים קציצות עגולות ומטגנים על להבה בינוני עד להשחמה משני הצדדים.

מוציאים את הקציצות ומכינים את רוטב הזיתים:

בסיר שבו טוגנו הקציצות מוסיפים שמן ומזהיבים קלות את השום.

מוסיפים שימורי עגבניות איטלקיות חתוכות דק ורסק עגבניות ומבשלים ביחד דקותיים, מוסיפים זיתים, תבלינים וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה.

מבשלים יחדיו במשך כ-10 דקות, מוסיפים פנימה את הקציצות, מערבבים יחדיו ומגישים.

המתכון באדיבות מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ג'וני משתחרר מבית החולים צילום: מיה צבן, דוברת המרכז הרפואי פדה-פוריה

בשורות טובות: נהג האוטובוס שאושפז עם קורונה במצב קשה משתחרר הביתה

קרא עוד