קציצות בשר ושקדים טחונים עם ירוקי העונה

א באייר התשעח
,
16 באפריל, 2018
16/04/2018 13:57
קציצות בשר

קציצות בשרצילום: shutterstock

בשרי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

רשימת חומרים לכ-20 קציצות:

1/2 ק"ג בשר עגל טחון

1 ביצה

1 כוס שקדים טחונים

2 כפות טחינה גולמית

2 כפות סילאן

2 שיני שום קלופות

חופן עשבי תיבול קצוצים – פטרוזיליה, נענע, כוסברה

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

שמן לטיגון

להגשה:

עליי תרד טורקי קרועים לפיסות

עליי קייל קרועים לפיסות

אפונת שלג

שפע עשבי תיבול

1/2 לימון טרי

הוראות הכנה

במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הקציצות לתערובת חלקה ואחידה.

בעזרת ידיים משומנות יוצרים קציצות עגולות.

במחבת גדולה מחממים שמן לטיגון ומטגנים את הקציצות על אש בינונית כ-3 / 4 דקות מכל צד עד שמשחימות.

מוציאים את הקציצות מן המחבת, מוסיפים למחבת מעט שמת זית ומעבירים פנימה עלי תרד טורקי, עליי קייל, אפונת שלג ועשבי תיבול. מקפיצים דקותיים, מוסיפים את הקציצות, סוחטים מעל מיץ לימון ומגישים מיד.

המתכון באדיבות רשת סולתם

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

עולים לקבר יוסף. הלילה צילום: רועי חדי

"אל מלא רחמים" לחייל שנרצח בקבר יוסף

קרא עוד