פילה מושט (אמנון) פשוט

כד בחשון התשסז
,
15 בנובמבר, 2006
15/11/2006 0:00
בשרי
לא מוגדר
פשוט

מצרכים

אמנון (מושט)

שום כתוש

שמן זית

אבקת מרק

כוסברה קצוצה

מלח

חוויג´

פירורי לחם

גזר

הוראות הכנה

מערבבים מ-ל-א שום כתוש עם שמן זית, אבקת מרק, כוסברה קצוצה, מלח, ואם רוצים גם קצת חוויג´ (מה לעשות, יש תבלינים שאני פשוט לא יכולה בלעדיהם)

מורחים על הפילה מלמעלה ומלמטה

מניחים בתבנית, מפזרים על כל חתיכה קצת פירורי לחם וקוביות ק-ט-נ-טנות של גזר

והיידה לתנור!

חצי שעה בחום של 180

יוצא א-ל-ו-ה-י!

סליחה, אלוקי...

הערה קטנה דקורטיבית:

אם רוצים מלא רוטב (בשביל החלה) אז שמים את כל החתיכות בתבנית ומוסיפים גם קצת מים.

אני לפעמים- במיוחד אם יש אורחים- מכינה מנות אישיות, שזה אומר שכל חתיכה נסגרת בתוך נייר כסף וככה זה יפה כזה עם החתיכות גזר החמודות (והטעימות) מעל...

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר