פילה ברבוניה עם טפנד

כא בכסלו התשע
,
08 בדצמבר, 2009
08/12/2009 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

פילה ברבוניות, חצי כוס שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, מלח, פלפל שחור טרי, 2 גבעולי טימין, 2 גבעולי רוזמרין, 3 כפות טפנד.

הוראות הכנה

מערבבים את השמן, מיץ הלימון, המלח והפלפל. מניחים בכלי את גבעולי הטימין והרוזמרין ועליהם את פילה הדגים למשך כשעה. מוציאים את הדגים מהכלי ושמים על תבנית תנור. מורחים שכבה דקה של טפנד ומכניסים לגריל חם 2 – 3 דקות.

הערות

מתכון מעולה. הדגים יצאו רכים וטעימים מאוד! שווה!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר