סגור

פילה בקר מדומה

יד באלול התשסו
,
07 בספטמבר, 2006
07/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

בשר

2 בצל

שיני שום

1 שורש סלרי חתוך לקוביות

4-5 גזרים חתוכים לקוביות

עלי דפנה

גרגירי פלפל שחור

מעט מלח

הוראות הכנה

מטגנים היטב את הבשר מכל הכיוונים .

מוציאים את הבשר

מטגנים באותו סיר 2 בצלים פרוסים ושיני שום

מחזירים את הבשר מוסיפים לסיר את הירקות ומתבלים מוסיפים מים עד גובה הבשר ומרתיחים מבשלים שעתיים

(או יותר)עד שהבשר רך.

מקררים לילה במקרר למחרת כשהבשר קר פורסים אותו לפרוסות.

את הרוטב מסננים (משאירים מעט נוזלים ) את הירקות אני מועכת עם המועך של הפירה(יש שטוחנים)מחזירים את פרוסות הבשר לסיר וזהו-בהצלחה

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ח"כ רם שפע צילום: עדינה ולמן, דוברות הכנסת

ח"כ רם שפע מצטרף למפלגת העבודה

קרא עוד