סגור

פילה אמנון בירקות

כד בחשון התשסז
,
15 בנובמבר, 2006
15/11/2006 0:00
בשרי
לא מוגדר
בינוני

מצרכים

אמנון (מושט)

תפ"א

פלפלים

קישואים

בצל

שום

עגבניות

גזר

שמן

פפריקה

מלח

כמון

הוראות הכנה

לחתוך ירקות= תפ"א פלפלים קישואים בצל שום עגבניות גזר וכו´ ולשטח על תבנית.

בצלחת: שמן+ פפריקה+ מלח+ כמון לערבב למרוח את הדגים (פה כדאי שלמים). את התיבול שנשאר לשפוך על הירקות, להניח את הדגים ולכסות בנייר כסף לתנור לחום גבוה, כשמוכנים הירקות להוריד ניר כסף לשיזוף קצרצר.

להגיש עם לימון חצוי.

ארוחה שאף פעם לא נשאר ממנה

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

דוס בהסוואה צילום: כיפה

דוס בהסוואה: החידה השלישית יוצאת לדרך

קרא עוד