סגור

פילאף הודו

ד בתשרי התשע
,
22 בספטמבר, 2009
22/09/2009 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

עשוי מבשר הודו תחתון או בשר בקר, בסיר בישול שטוח.

מצרכים:

500 גרם הודו חתוך לקוביות קטנות, כף רוטב סויה, כפית דבש, כפית מיץ לימון,כפית סוכר, חצי כפית קנמון, פלפל, מלח, פפריקה אדומה, 2 בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות קטנות. כף מרגרינה, 2 כפות שמן, גמבה בינונית חתוכה, פלפל קליפורני חתוך, 50 גרם צימוקים, 3 גזרים מרוסקים בפומפייה גסה, כוס אורז רחוץ ויבש, כוס וחצי מים רותחים, 2 כפיות מרק עוף, מלח ופלפל.

הוראות הכנה

מתבלים את הבשר החתוך. בוחשים היטב. מעמידים לספיגת הטעם למשך שעתיים – שלוש. מחממים שמן ומרגרינה ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את הנוזלים של הרוטב, את הפלפלים ומבשלים בכלי סגור על להבה נמוכה בערך חצי שעה, עד שהבשר רך. מפזרים מעל לתבשיל את הצימוקים והגזר, עליהם מוסיפים את האורז. מערבבים אבקת מרק עם מים רותחים ויוצקים לתוך התבשיל. מביאים לרתיחה ומשפרים את הטעם. מבשלים על להבה נמוכה כ-25 דקות.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אלון דוידי צילום: Hadas Parush/Flash90

אלון דוידי: "קורא לשחזר את הפעולות של צוק איתן"

קרא עוד