עוף סיני של דפנה

כו באדר א'
,
02 במרץ, 2011
02/03/2011 0:00
עוף סיני

עוף סיניצילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות

כפית קורנפלור

זנגביל טחון

חלבון ביצה

2 כפות סויה

100 גרם שקדים קלופים

קופסה פטריות

בצל ירוק

פלפל ירוק - חתוך קטן

גזר מרוסק גס

רוטב סויה

פלפל שחור

א. מרק עוף

הוראות הכנה

משרים את העוף עם הרוטב במקרר ללילה.

מטגנים בממש מעט שמן את השקדים, לשים לב שהם נשרפים ממש מהר.

מוציאים אותם מהמחבת ומטגנים את כל הירקות קלות. מוציאים אותם גם מהמחבת.

אח"כ מטגנים את העוף, רק עד שמלבין, מוסיפים את הירקות, השקדים והתבלינים. ממשיכים לערבב הכל יחד עוד 5 דקות על האש.

בתיאבון.

הערות

המתכון באדיבות קיבלתי מחברה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

גוגל מגבילה סרטונים של עשרת הדברות צילום: shutterstock

סוף עידן: מייסדי גוגל פורשים מתפקידהם

קרא עוד