עוף מאודה בנוסח סיני

יג באלול התשסו
,
06 בספטמבר, 2006
06/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

עוף שלם מחולק למנות או חלקי עוף (כנפיים הולך נהדר)

ירקות כמו:

גזר, קישוא, בצל ותפוחי אדמה.

מים לכיסוי.

ו... שתי מגבות (תיכף תביני למה).

הוראות הכנה

לשים את העוף ואת כל הירקות בסיר עם מים ומלח.

להביא את הכל לרתיחה, לכבות את האש ולשים את המגבות מעל לשעה.

אחרי שעה להדליק שוב את האש ולהרתיח 5 דקות ושוב לכבות את האש ולשים את המגבות לעוד שעה ו...זהו.

הרעיון הוא שהעוף והירקות מתבשלים מהאדים של הבישול. יוצא מאד מאד טעים. בתיאבון

הערות

המתכון באדיבות תכנית הרדיו של רות סירקיס

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
19.07.2019

1. מה עם תיבול? (מוטי)

מה עם כמות המלח \? ובלי תיבול נוסף?

דווח על תגובה לא ראויה
11.02.2020

2. בישול על ידי אדים? (איתמר)

איך העוף והירקות מתבשלים על ידי האדים כאשר מוסיפים מים לכסוי מרתיחים מכבים ומכסים במגבת? הכל עדיין מכוסה במים.

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מיקי זוהר. תוקף את לפיד צילום: Hadas Parush/Flash90

זוהר ללפיד: "הטהרנות והצדקנות שלך חוצה גבולות"

קרא עוד