עוף ואורז מלא בתנור

יג באב התשסט
,
03 באוגוסט, 2009
03/08/2009 0:00
עוף ואורז

עוף ואורזצילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1 כוס אורז

כרעיים עוף

מלח

פפריקה

וכל תיבול שאוהבים

הוראות הכנה

(אפשר גם עם אורז לבן)

בוררים כוס אורז מלא ומשרים לילה בתוך מים (באורז לבן לא צריך להשרות).

מסננים את המים בבוקר מהאורז ושוטחים על תבנית.

מפזרים מעט מלח.

מתבלים כרעיים במה שרוצים (פפריקה, מלח, מעט שמן, כורכום, כמון- בקיצור, מה שבא - אפשר להתפרע).

מניחים את חלקי העוף על האורז כך שיכסה היטב את האורז מכל הכיוונים.

שופכים *המון* מים! שימלא עד כמעט מעל לעוף.

מכניסים לתנור, לא מכוסה, למשך כשעה וחצי בחום של 180 מעלות - עד שהמים נספגים.

הערות

ל-4 סועדים בכיף מעולה!!!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

סוכה בחטמר 769 צילום: דובר צהל

סוכות של לוחמים : ככה זה נראה בצה"ל

קרא עוד