עוף ואורז כתומים chicken

יח באב התשסז
,
02 באוגוסט, 2007
02/08/2007 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

2 כוסות אורז

2 כוסות מיץ תפוזים

2 כוסות מרק עוף

1 כוס מים (לא חובה)

חלקי עוף

א. שום, א. מרק בצל

הוראות הכנה

שמים אורז בתבנית שופכים מעל את הנוזלים מניחים את העוף כשהעור למטה (הפוך מבד"כ) מוסיפים תבלינים, מכסים ומכניסים לתנור לשעה בחום בינוני. אחרי שעה פותחים את הכיסוי. אם חסרים נוזלים לאורז מוסיפים מעט מים. הופכים את העוף ומשחימים למשך 15-30 דקות ללא כיסוי.

גילוי נאות - טרם ניסיתי את המתכון, אבל לאמא זה יוצא טעים

הערות

המתכון באדיבות אמא

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בראש אחד | השרים פרץ וסמוטריץ' צילום: פלאש 90

ראשי סניפי הבית היהודי קוראים לאיחוד מפלגות

קרא עוד