עוף בשום - סיני

יב באב התשסט
,
02 באוגוסט, 2009
02/08/2009 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

4 חזות עוף, לחתוך לרצועות דקות ביותר

1 חלבון

1 כף קורנפלור

1 כף יין לבן יבש

4 בצלים ירוקים

1 כפית ג´ינג´ר טרי כתוש

6 שיני שום, כתוש

2 כפות שמן

רוטב:

1 כף פלפל חריף כתוש

2 כפיות סוכר

1 כפית קורנפלור

2 כפיות חומץ אורז

1 כף מים

2 כפות יין לבן יבש

2 כפות סןיה

הוראות הכנה

לערבב בקערה את החלבון, להוסיף 1 כף קורנפלור, 1 כף יין לבן ולערבב עד לקבלת משחה סמיכה. להוסיף את רצועות החזה וחערבב עד כיסוי כל החלקיםם.

להניח בצד 30 דקות.

לחתוך את הבצל הירוק.

לערבב את כל חומרי הרוטב. לחמם ווק, להוסיף - לשים עוף ולהקפיץ עד קבלת צבע לבן. להסיר את העוף ולשים בצל, ג´ינג´ר ושום ולהקפיץ 30 שניות. להוסיף את העוף, להוסיף רוטב ולבשל תוך ערבוב כמה דקות עד שחם ומבעבע. להוסיף 1 כף סויה ולהגיש עם אורז

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: פלאש 90. אורי לנץ

אם הצעיר שנהרג: "לא ידעתי שאני מזמינה את המוות של בני"

קרא עוד