סגור

עוף בחרדל ודבש

כח באלול התשסו
,
21 בספטמבר, 2006
21/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

6-8 שוקי עוף נקיים או פרגיות

1 כף חרדל

1 כף אבקת מרק בצל

50 גר´ מרגרינה רכה

4 כפות דבש

1/2 כפית ג´ינג´ר

4 כפות רוטב סויה

1/2 כוס מים

הוראות הכנה

מניחים את שוקי העוף על תבנית אפיה.

מערבבים בקערית את החרדל, אבקת המרק, המרגרינה, הדבש, הג´ינג´ר ורוטב הסויה ומערבבים.

מורחים את השוקיים בתערובת מכל הצדדים ויוצקים מסביב את המים. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 40 דקות. בזמן האפיה הופכים מידי פעם ומרטיבים בנוזלים שמצטברים.

כשמזלג הננעץ בשוקי העוף גורם למיצים בהירים לנזול ממנו מסירים את נייר הכסף ומגביהים את החום ל-200 מעלות. אופים 10 דקות נוספות עד להשחמה של שוקי העוף

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בחירות 2021 צילום: יחצ

צפו: משדר מיוחד בחירות 2021: דת ומדינה לאן?

קרא עוד