מצרכים
מרכיבים ל-3-4 מנות:
1 חזה עוף שלם
4 ביצים
1 כוס קמח של מאסטר שף
2 כוסות פירורי לחם של מאסטר שף
1 כפית מלח
1 כפית אבקת שום
1 כפית פפריקה
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית אורגנו יבש (אופציונלי)
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
חותכים את חזה העוף לרצועות ארוכות, כמו שניצלונים.
שוברים את הביצים לקערה רחבה וטורפים.
מכינים קערה עם הקמח ועוד קערה עם פירורי הלחם.
מוסיפים לקערת פירורי הלחם את כל התבלינים ומערבבים.
טובלים כל רצועת עוף בקמח, לאחר מכל בביצה, ולבסוף בפירורי הלחם ומסדרים על גבי התבנית.
אופים כ-20 דקות עד להזהבה יפה. הופכים לצד שני באמצע האפייה.
מגישים מיד עם קטשופ.
הערות
המתכון באדיבות מאסטר שף
שתפו את הכתבה
1. זהירות עם המתכון הזה (שירה ירושלים)
עשיתי ויצא לי יבש כמו דיקט. חובה להוסיף שמן לתחתית התבנית וכן לזלף מעל לפני שמכניסים לתנור, אחרת הכל הולך לפח האשפה כמו שקרה לי. קילו שלם של חזה עוף שזרקתי כי היה לא אכיל, יבש כמו אבן. ועשיתי בדיוק נמרץ לפי ההוראות.